Cauta: ro en

Viziunea si valorile noastre

Cine suntem

 

ERB Leasing este subsidiara de leasing din Romania a Grupului Eurobank, o institutie bancara europeana dinamica, activa in sapte tari europene. Grupul Eurobank este unul din cei 4 piloni ai sistemului bancar grec si, in acelasi timp, detine o pozitie strategica pe segmentele de retail si corporate banking in Romania, Bulgaria si Serbia, oferind, de asemenea, servicii de Wealth Managemenet in Cipru, Luxemburg si Londra.

In Romania, Grupul Eurobank este actionarul majoritar al Bancpost SA, fiind prezent, de asemenea, cu entitati specializate pe diverse domenii cum ar fi: imobiliare (tranzactii, investitii, evaluari si managementul activelor imobiliare), consumer finance si carduri de credit.   

Valorile noastre 

 

Orientarea catre client.  Suntem  constienti de faptul ca cel mai important activ al nostru sunt clientii nostri. De aceea, inainte de orice, dorim sa va cunoastem, sa intelegem afacerea dvs. si sa o sprijinim financiar.

Inovatie. Intreaga noastra echipa e pasionata de nou. In fiecare zi incercam sa daramam bariere si sa iesim din rutina. De aceea, in afara de experienta in domeniul financiar, monitorizam atent  si evolutia diverselor sectoare industriale, prin prisma echipamentelor pe care le finantam. 

Profesionalism.  Credinta noastra este ca transparenta, corectitudinea, furnizarea de informatii complete si la timp sunt lucruri esentiale in domeniul in care activam. De aceea, echipa noastra este permanent instruita sa actioneze in spiritul acestor valori si sa se preocupe constant de asigurarea unor relatii de inalta calitate cu partenerii nostri.       

Personalizare. O oferta competitiva este foarte importanta dar nu inseamna totul. De aceea, vrem sa fim mai mult decat niste persoane la capatul celalalt al firului. Vrem sa va oferim consultanta si asistenta, sa va propunem idei si solutii financiare pentru investitiile dvs. si sa va stam alaturi in proiectele pe care vreti sa le transpuneti in realitate.

 

Viziunea noastra

Avand in vedere toate acestea, ERB leasing isi doreste sa fie partenerul dvs. financiar pe termen lung, cu care sa realizati o dezvoltare durabila  si de succes !