Cauta: ro en

Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea ERB LEASING IFN SA. ERB LEASING IFN SA isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

 

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - ERB LEASING IFN SA, precum si realizarea de link-uri catre portalul Grupului, fara acordul in prealabil din partea ERB LEASING IFN SA, da dreptul ERB LEASING IFN SA sa se adreseze instantelor judecatoresti competente pentru sanctionarea acestor fapte.

 

ERB LEASING IFN SA depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si mai concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, ERB LEASING IFN SA nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Orice persoana care doreste sa isi procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici este rugata sa contacteze ERB LEASING IFN SA pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

 

Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la nici un domeniu de activitate, informatiile continute nefiind un fundament  pentru investitii, initierea unor afaceri sau dezvoltarea acestora sau orice alte decizii. Astfel, ERB LEASING IFN SA nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

 

ERB LEASING IFN SA nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul ERB LEASING IFN SA.

 

Nici unul dintre produsele sau serviciile prezentate aici nu va fi furnizat de catre ERB LEASING IFN SA unei personae daca legea din tara sa de origine sau din orice alta tara care are legatura cu persoana in cauza, interzice acest lucru. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

 

Utilizatorii au dreptul de a reproduce si utiliza informatiile continute pe site numai in interes personal sau numai cu indicarea sursei.