Cauta: ro en

Noutati

 
 
             
 
 

Stimati Colaboratori,
 
Prin prezenta, va aducem la cunostinta faptul ca, incepand cu data de 7 Decembrie 2012, denumirea Societatii s-a schimbat din „SC EFG LEASING IFN SA” in „SC ERB LEASING IFN SA”
Ca urmare, va rugam sa utilizati noua denumire in cadrul corespondentei, documentelor contabile sau de alta natura adresate Societatii.
Toate celelalte date de identificare ale Societatii raman neschimbate.
 
Schimbarea numelui companiei în ERB LEASING IFN SA nu va afecta derularea relatiilor pe care le avem cu clientii, furnizorii şi partenerii de afaceri. Compania va continua să opereze în aceeaşi structură, iar persoanele dvs. de contact vor rămâne aceleaşi.
 
Mai jos datele de identificare ale companiei noastre, actualizate cu schimbarea numelui:
 
Denumire :                             SC ERB LEASING IFN SA
Adresa:                                   B-dul Dimitrie Pompeiu nr 6A, Et 5, Camera 5.04, Sector 2, Bucuresti
CIF:                                           RO17607105
Nr. înregistrare la Reg.Com:  J40/9154/2005
Cont în lei :                                 IBAN:RO56BPOS82006055208ROL01 deschis la BANC POST SA – Sucursala Vitan 
 
 

 
   
 
ANUNT IMPORTANT !
Avem placerea sa va anuntam ca ERB Leasing ofera spre vanzare o serie de bunuri recuperate care beneficiaza de un oferte speciale prin prisma unor preturi foarte avantajoase. 
Bunurile respective sunt marcate corespunzator pe site-ul nostru dedicat
www.erbleasing.ro/resale  fie cu mesajul:  “Oferta speciala” sau prin afisarea procentului de discount aplicat. (exemplu  “Reducere 70%”).
 
Pentru a plasa o oferta de cumparare pentru unul sau mai multe bunuri, va rugam sa transmiteti oferta dvs. scrisa cu indicarea pretului ofertat la urmatoarele adresele de email:
ClientVoice@erbleasing.ro; Secretariat@erbleasing.ro   si sa indicate datele la care puteti fi contactati (va rugam sa mentionati si daca acest prêt este net de TVA sau include TVA).
 
Va rugam sa retineti ca toate ofertele de cumparare pentru bunul respectiv trebuie sa fie minim pretul redus afisat plus TVA, care este pretul de pornire. Campania de ofertare se desfasoara saptamanal iar la sfarsitul fiecarei saptamani, se va alege oferta cu cel mai mare prêt oferit. Bunurile pentru care s-a incheiat Campania si au fost adjudecate unui cumparator au marcat in dreptul lor mesajul ”Adjudecat” iar pentru acestea urmeaza sa fie incheiate formalitatile interne de vanzare.
 
In cazul in care pretul oferit nu este acceptabil, bunul respectiv va fi in continuare inclus in campania speciala.
 
Bunurile aflate in campanile la un moment dat pot fi vizionate la locatia lor actuala, in urma contactarii la numerele de telefon afisate in dreptul fiecarui bun.
 
Aceasta campanie va fi repetata periodic prin includerea altor bunuri in lista de oferte sau reduceri speciale. 
               
Pentru a afla bunurile incluse  in campanle in aceasta saptamana, va rugam sa accesati site-ul nostru specializat:
www.erbleasing.ro/resale
 
 
Asteptam cu interes participarea dvs.
 
Cu multumiri,  Echipa ERB Leasing