Cauta: ro en

Asigurari

Incepand din acest an, ERB Leasing va ofera posibilitatea asigurarii bunului finantat direct la compania de asigurare, fara a mai fi nevoie de intermedierea unui broker. Asigurarile sunt de tipul: full-Casco si RCA pentru autovehicule si all-risk pentru echipamente.

 
De retinut ca riscurile sunt acoperite pe teritoriul Romaniei si UE dar aceste riscuri se pot extinde si in afara teritoriul Non-UE, prin incheierea asigurarii RCA/CARTE VERDE la aceeasi societate la care este incheiata si asigurarea CASCO sau la cerere, prin plata unei prime de asigurare suplimentara. In cazul vehiculelor, polita RCA se reinnoieste de catre ERB Leasing inaintea expirarii ei si se transmite prin curier la adresa de corespondenta sau sediul social al utilizatorului.

 
Primele de asigurare se platesc direct in contul asiguratorului pe baza decontului de prima transmis de ERBLeasing, care contine valoarea primelor, datele scadente si detaliile bancare ale asiguratorilor.

 

Exista 6 companii de asigurare agreate, optiunea finala apartinand utilizatorului. Acestea sunt:

 

- Allianz Tiriac Asigurari

- Groupama Asigurari

- Generali Asigurari

- Uniqa Asigurari

- Asirom Asigurari

- Eurolife ERB Asigurari Generale

La momentul semnarii contractului de leasing, veti primi cotatiile de prima aferente bunului finantat, precum si orice alte informatii si elemente legate de asigurare care va sunt necesare pentru luarea unei decizii privind alegerea companiei de asigurare.

Conducerea activitatii de bancassurance

Mihai Strimbeanu- Director

Tel: 021.308.32.81

Fax: 021.331.85.51

 

Dana Bodeanu – Director Adjunct

Tel: 021.308.32.82

Fax: 021.331.85.51