Cauta: ro en

Actualizare date clienti

Stimati clienti,

 

In vederea actualizarii datelor de identificare, in cadrul procesului de actualizare a bazei de date desfasurat in conformitate cu articolul 28 din Regulamentul BNR nr.9/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, ERB Leasing IFN SA invita toti clientii sa completeze formularele atasate. Regulamentul BNR nr.9/2008 privind cunoasterea clientelei se aplica tuturor clientilor institutiilor financiare nebancare, indiferent de produsul ori serviciul utilizat, stipuland ob ligativitatea clientilor de a furniza datele actualizate conform legislatiei in vigoare.

 

 

Va rugam sa transmiteti la urmatoarea adresa:
ERB Leasing IFN SA
Olympus House
Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6A
Etaj 5
Sector 2 Bucuresti
Cod postal 020335

 

sau prin fax la numarul: 021.331.84.46
sau prin email la adresa secretariat@erbleasing.ro

 

urmatoarele documente:
- formularele de mai jos, completate si semnate de dvs. sau de reprezentantul legal al societatii dvs.,
- documente justificative, in copie, in cazul in care au intervenit modificari privind informatiile cuprinse in cererea de actualizare.

Download formulare(.doc):

 

 

 

- Formular Declaratia Beneficiarului Real - Persoane fizice;

 

- Cerere actualizare date clienti - Persoane fizice;

 

- Formular Declaratia Beneficiarului Real - Persoane juridice;

 

- Cerere actualizare date clienti - Persoane juridice.

 

 

 

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 021 - 308.61.21.

 

 

ERB Leasing IFN SA va pastra confidentialitatea informatiilor privind clientul si reprezentantii acestuia, cu exceptia acelor informatii destinate prevenirii spalarii banilor si finantarii terorismului solicitate cu respectarea prevederilor legale de catre autoritatile competente. Clientul autorizeaza în mod expres ERB Leasing IFN SA sa prelucreze, stocheze, si sa utilizeze informatiile referitoare la datele cu caracter personal având functia de identificare, in scopul derularii relatiei contractuale cu acesta. ERB Leasing IFN SA este operator de date cu caracter personal, având numar de înregistrare 3973 în registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

 

 

Va multumim pentru cooperarea si sprijinul acordat in desfasurarea acestei actiuni si dorim sa mentionam ca actualizarea datelor dumneavoastra de contact va contribui la concretizarea eforturilor noastre permanente de imbunatatire a calitatii produselor si serviciilor oferite.

 

 

Echipa ERB Leasing